Thursday, December 20, 2018

Fiona's birthday | Storyline

Kurikankulman ja Naistenmatkan eka- ja tokaluokkalaiset seikkailivat syksyn 2018 mittaan useamman viikon ajan Harry-siilin matkaseurana. Määränpäänä oli Alaska, jossa järjestettiin Harryn serkulle Fionalle yllätyssynttärit. Kaikki sai alkunsa, kun siiliserkulta saapui postikortti...
 
Matkaa varten hankittiin heti aluksi passit ja matkaliput koko porukalle.

Matkan varrella pakattiin vaatteita laukkuun, suunniteltiin tarjoiluja, tilailtiin taksikyytejä ja ajettiin bussilla. Airport, please! kuului pyyntö kuljettajalle. Välillä kuski eksyi, sitten annettiin tarkempia ohjeita:

Reissun kohokohtia oli pysähdys Lontoossa. Kuin kunnon turistit, kävimme valokuvauskierroksella nähtävyyksillä. Matkakumppanit pitivät Harrysta hyvää huolta ja kierrättivät kohteesta toiseen.



Big Ben, Harrods, The London Eye, Tower Bridge, Buckingham Palace... pitkä päivä kaupungilla!




Viimeisellä kerralla juhlittiin, taiteiltiin päivänsankari-Fionalle hattuja, leikittiin - Harryn pikkuinen kaveri Larry oli mukana, mentiin "Larryn piilotusta" -  ja herkuteltiin popcornilla.

Kiitos reissusta ja Harrylta terveisiä matkakavereille!















Lontoon kuvista kiitos Kurikankulman ja Naistenmatkan oppilaille!

Storyline-kokonaisuus kehitettiin ryhmätyönä keväällä 2018 osana HY+:n kielen varhentamisen koulutusta. Suurena innoittajana on toiminut myös Elina Luoman Nokialla toteuttama matkustusteemainen projekti, jossa oppilaat tutustuivat eri kieliin.

No comments:

Post a Comment